verzenden & retouren  

Binnen Nederland worden alle pakketjes boven de €99,- gratis verzonden. Pakketjes onder de €99,- verzenden wij voor €4,95. 

Vandaag besteld is binnen 3-5 werkdagen in huis. Onze pakketjes worden aangetekend en verzekerd verstuurd en zijn altijd voorzien van een Track & Trace nummer.

Na levering heb je 14 dagen de tijd om het artikel retour te zenden. De kosten voor de verzending zijn voor eigen rekening. We ontvangen het artikelen natuurlijk graag in dezelfde staat terug zoals je het van ons hebt ontvangen. Je mag het bestelnummer toevoegen aan je retour. Mocht het artikel gedragen, beschadigd of geen kaartje meer hebben kunnen wij het aankoopbedrag niet retourneren. 

Het retour sturen van artikelen is daarnaast altijd op eigen risico. Na ontvangst van je retour ontvang je een bevestiging per mail. Nadat wij alles hebben gecheckt storten we het geld terug naar de rekening waar ook mee betaald is. Wij proberen dit allemaal zo snel mogelijk af te handelen. Nadat je het pakketje terug hebt gestuurd gaan er maximaal 2 weken overheen voordat je retour helemaal is verwerkt. 

Ssaar

Klantenservice 

Kleiweg 105a

3051 GL Rotterdam 

010 - 22 33 194

  • Black Instagram Icon
  • Facebook