top of page


OVER

“We zijn allemaal verschillend en uniek, dat is een geschenk van de natuur”

 

Ssaar, afgeleid van Sarah betekent : puur, geluk, edelvrouw, prinses, moeder van alle volkeren.

 

Ssaar gelooft in de eenvoud van het leven en bewegingsvrijheid zowel letterlijk als figuurlijk. 

Daarom houden we de ontwerpen eenvoudig, kiezen we voorlosse silhouetten en natuurlijk zachte stoffen die je lichaam omarmen. Deze elementen vormen de basis voor het creëren van tijdloze kledingstukken.

We hopen dat je de collectie met veel plezier,comfort en gemak zult dragen, zodat je hem keer op keer wilt dragen, een collectie die gemaakt is om lange tijd te dragen..

 

Wees – zoals – jij – bent

We zijn allemaal verschillend en uniek, dat is een geschenk van de natuur.

Onze ontwerpen zijn eenvoudig om je persoonlijkheid te complimenteren wwardoor het kledingstuk wordt een deel van wie je bent in het dagelijks leven.

Bij Ssaar voelen we niet de drang om trends te volgen in deze drukke wereld. Het is een manier van leven. We doen het liever rustig aan en concentreren ons op onze ecologische voetafdruk en creëren een tijdloze collectie met zacht natuurlijk textiel om je te kalmeren.

 

Gelukkige handen - Gelukkige aarde

We kiezen bewust voor ons biologische textiel en de mensen met wie we samenwerken.

Bij Ssaar hebben we een diepe liefde voor Europees linnen binnen Ssaar. Niet alleen vanwege de structuur die onze kleding karakter geeft, maar ook door de lage impact van de landbouw. De vlasplanten groeien snel, daarom zijn er geen pesticiden nodig en de planten putten de grond niet uit. Bijna de hele plant wordt gebruikt voor het maken van het textiel. En alle linnen producten zijn ook nog eens biologisch afbreekbaar. Aardvriendelijk is onze standaard zoals u weet.

 

Onze collectie wordt exclusief in Polen gemaakt door een klein Nederlands bedrijf. Met trots kunnen wij u vertellen dat de linnen collectie van ss'22 handgemaakt is in Nederland. Door zo te werken ondersteunen we lokaal en houden we onze voetafdruk tot een minimum beperkt met transport. Ten tweede beperken we het afval tot een minimum door kleine hoeveelheden te produceren. Ssaar is een merk met een doel en visie; met respect voor de aarde, de boeren die de planten verbouwen, de mensen die ons textiel ontwikkelen en de kleermakers die met liefde en zorg uw Ssaar-kledingstuk maken.  

Liefs, de mensen van Ssaar

bottom of page